Pixelmania 2019 – A glass shattering experience!

Mens de fleste popkultur eventer har cosplayere og venner som kommer sammen for kjærligheten for deres spill, anime, filmer og mer, så er det en event som er helt ulikt alt annet.

For alle som ikke vet hva Pixelmania handler om: Det er det største gratis eventet for cosplayere, fotografer, videografer og makeup artister. Hvor man møtes for å lage noe av det beste som er innen cosplayfoto og video. Folk kommer i fra hele europa men også fra land som Usa, Mexico, Australia. Pixelmania holder til i en veldig liten idylisk by i Polen, Lubomierz. Byen og området rundt er fylt med fantastiske lokasjoner man kan bruke, her kan du finne alt fra gamle slott, kirker, elver, skog, nedlagte fabrikker, til og med en japansk hage.

Pixelmania virker slik at man må søke for å bli med, det er rundt 600-700 som søker hvert år men bare rundt 300 får bli med. De som blir godkjent får tilgang til et booking system hvor cosplayere og fotografer kan avtale seg i mellom hvilke tid og lokasjoner de vil ta bilder på. Dette er ikke en helg for de som har lyst til å slappe av, fotografering skjer fra tidlig morgen til langt på natt. Fra Norge ble Cosplay Studio og Jacob.cr2 akseptert til å bli med i år.

Neste års Pixelmania er 14-16 august 2020, mer informasjon kan du finne her.

Lite utdrag fra dette års Pixelmania foto: