Kreativ julegave fra Nerdeportalen

Den lille cosplay pakka
Nerdeportalen har laget en perfekt start-pakke som er tiltenkt personer som ønsker å starte med, eller er nye til cosplay. Pakken inneholder EVA-Foam, Worbla, Polymorph og Chrix Design sin cosplaybok. Med dette kan du lære å starte med Cosplay og få testet ut de forskjellig materialene som er vanlig og bruke.

Worbla
Worbla er en termoplastisk materiale som ofte blir brukt til cosplay for å lage rustninger og props. Det blir ofte brukt der det er behov for en hard overflate som tåler mye.

EVA Foam
EVA-foam er et veldig lett materialet og er ofte brukt for rustninger, våpen og props.
Du kan få kjøpt EVA-Foam plater i forskjellig størrelser, men også Foam Dowels som er ypperlig til å lage detaljer med.

HexFlex
Det er en vannbasert maling, som både kan benyttes som grunning eller maling.Den kan brukes til å forsegle overflaten på foam produkter for å få en jevn og fin overflate.

Polymorph
Polymorph er en hvit termoplastisk pellets som har en optimal arbeidstemperatur på 60 grader. Derfor kan den fint varmes opp i et vannbad. 

Man kan lett se at plasten er aktivert når den blir blank. Plasten er også selvheftene når den er aktivert og kan fint formes og festes til andre thermoplast produkter som f.eks worbla.

Foam Clay
Det er en porøs foam leire som kan brukes til å forme organiske former og er et veldig lett materialet. Det brukes også ofte sammen med vanlig EVA-Foam for å lage detaljer, eller dekke over kanter for en mykere overgang.

Cosplaybøker
Nerdeportalen fører en rekke bøker om Cosplay fra blant annet Chrix design og Kamui Cosplay, her er det alt fra nybegynner nivå til avansert.

Gavekort
Gavekort fra Nerdeportalen er perfekt hvis du ønsker at cosplayer kan velge selv hvilke materialer de ønsker å bestille.