KawaiiCon

  KawaiiCon

  KawaiiCon

  221 221 people viewed this event.

  KawaiiCon er et cosplayarrangement som befinner seg i hjertet av Porsgrunn; nemlig på det flotte kulturhuset Ælvespeilet!

  I 2012 bestemte Sara Henriksen seg for at barn og unge hadde for lite å finne på, og at det var på tide å sette Porsgrunn på kartet . Hva var vel ikke mer fargesprakende og gøyalt enn Porsgrunns helt egne convention? 

  KawaiiCon setter fokus på samhold, hygge, skaperglede og godt humør. Vi har et program med fokus på at våre besøkende skal ha en koselig helg hvor de kan slappe av og nyte tiden, samtidig som vi ønsker å stille med interessante og gjennomførte paneler som dekker en rekke relevante temaer. Her vil alle finne noe de liker! 

  Å delta på en helg hos oss vil gi innblikk i anime, manga, tegneserier, film, spill, gaming, og mer. Vi velger bevisst å ikke tematisere conventionene våre, slik at alle vil få mulighet til å kunne cosplaye hva enn de måtte ønske (eller komme som seg selv – det er like fint). 

  Med i overkant av 60 ildsjeler som brenner for frivillig arbeid ønsker vi hvert år å invitere til en magisk helg på Ælvespeilet!  Vi kan garantere deg en helg med gode venner, humor og minner for livet. 

  To register for this event please visit the following URL: https://www.kawaiicon.no/ →

   

  Date And Time

  mar 18, 2023 to
  mar 19, 2023
   

  Event Types

  Share With Friends