Ryurai Art

Hobby artist kjent online under navnet Ryurai.

Jeg lager masse tegninger, en god blanding av fanart og originale karakterer og jeg tar også tegne oppdrag (comissions). Noen av disse tegningene liker jeg å lage om til nøkkelringer, klistremerker eller lage kaffe/te kopper med mine tegninger på. Jeg har det også veldig gøy med å sy og brodere, ting som nøkkelringer, bamser av forskjellige typer og vesker inspirert av forskjellige serier. Jeg tar også på meg comissions for brodering og sting setting for broderier, enten om det er patches til et cosplay, eller du har sett en av veskene jeg har laget og lurer på om jeg kan lage noe lignende for (sett inn serie du vil ha her).

Jeg samarbeider også en del med min mor som liker å lage ting, men siden hun ikke drar på conventions så tar jeg med meg ting hun lager som er rette mot popkultur og selger for henne. Hun er kjempe flink til å strikke og syr også vesker.

 

Har foreløbig ikke noen online butikk, men du kan sjekke ut hva jeg lager på Instagram og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på 😀
https://www.instagram.com/ryurai_art/ (tegninger)
https://www.instagram.com/ryurai_craft/ (ting jeg lager og selger)

https://www.instagram.com/maikenhennum/ (min mor sin instagram)