Costail – The Ultimate Electric Tail!

Cosgear har i lengre tid drevet med utvikling av en bevegelig hale for cosplay. Vi har stilt de et par kjappe spørsmål for å høre hva hvem de er og hva de driver med.


Hvem er personene bak Cosgear og hvor holder dere til?

Cosgear er en gjeng som fant hverandre på NTNU i Trondheim for et par år siden. Vi er ingeniører, markedsførere, designere, nerder og økonomer, som prøver å leve entreprenørskapsdrømmen gjennom å tilby unike teknologiske kostymedeler til cosplayere. Vi har fortsatt kontorer i Trondheim, og har de siste to årene jobbet tett sammen en utrolig kul gjeng med cosplayere fra byen. De har hjulpet oss å bli ekstra godt kjent med cosplaymiljøet og tatt oss inn med åpne armer, og sammen har vi utviklet en hale som er spesielt utviklet for cosplayere. Vi skal også produsere produktet her i Trondheim, som vi synes er veldig kult!

Foto av: Katrix Media

Hva er Costail og hvor mye koster produktet?

Costail er en elektrisk hale, som beveger seg automatisk i takt med kroppen sine bevegelser. Den har i tillegg en pausemodus, som gjør at halen beveger seg automatisk når du ikke har rørt deg på en liten stund. Halen kommer som et enkelt DIY kit, slik at man enkelt kan justere formen, og velge om den skal være kort eller lang. Den leveres uten haletrekk, slik at cosplayere kan bruke sin fantastiske kreativitet og skaperevne til å tilpasse den til sitt cosplay. Dette gjør at halen kan gjenbrukes for så mange cosplay man vil. Halen har en originalpris på 299 dollar, men i forhåndssalgsperioden som starter 10. Desember vil man kunne få opp til 100 dollar avslag, avhengig av hvor tidlig man bestiller! Man kan i tillegg få med ting som ekstra powerbank og et eksklusivt magasin med vår historie.

Hvor kan Costail kjøpes og når starter dere utsending av produktet?

Costail kan forhåndsbestilles på vår nettbutikk fra kl 20.00 tirsdag 10. Desember. Halen vil være tilgjengelig på costail.co, men om man registrerer seg i vårt nyhetsbrev eller blir med i vår facebookgruppe The Costail Community, vil man få en spesiell link 1 time før. Produktet vil sendes ut fra Mai 2020!

Hva gjør Costail unikt, finnes det andre tilsvarende produkter ?

Det finnes utrolig mange kule haler som vi har sett at cosplayere har laget! Men vi vet at mange ikke har tekniske ferdigheter til å lage sånne ting, og derfor har vi lyst til å tilby det til så mange som mulig. Den eneste store leverandøren av elektriske haler er idag The Tail Company, som holder til i England. Den største forskjellen på produktene er teknologien. The Tail Company bruker fjernkontroll, mens Costail beveger seg automatisk både når du beveger deg og ikke. Halen vår er lengre, og klarer større bevegelser. Videre så er våre produkter laget i støpt plast, som gir bedre kvalitet, holdbarhet og utseende. Vi bruker powerbank som batterikilde som kan lades opp, slik at man slipper å kjøpe batterier!

Selges produktet bare i Norge eller også til utlandet?

Produktet vil selge til de fleste land i verden, og vil ha gratis frakt og toll!


Video av Katrix Media som viser produktet i bruk: