Få orden i mønstrene dine på 1-2-3

Med ethvert hjemmelaget cosplayprosjekt følger det notater, mønstre, kvitteringer, stoffprøver og andre papirer som det er greit å holde styr på. Før du vet ordet av det, planlegger du kanskje et kostyme der du kan bruke et mønster om igjen. Eller kanskje du må gjøre en reparasjon og gjerne skulle visst hva slags stoff du egentlig brukte.

En rask og enkel måte å samle alt dette på ett sted er å lage en mappe, eske eller lignende til hvert prosjekt, der du samler alt av papirer og lignende som du vil ha til senere. Vi vil gjerne slå et slag for pizzaesker, de er både store nok til å få plass til større mønsterdeler uten at du må brette de mange ganger, og har litt tykkelse slik at ikke alt trenger å være fullstendig flatt før du legger det bort. Uansett hvilken løsning du velger, husk å merke eskene slik at du finner de igjen 🙂

Sett klistremerker fra stoffbutikken på utsiden, eller legg kvitteringene i mappen din. Da slipper du å lure på hva slags stoff du brukte om du trenger mer av det senere.

 

Comments

comments