Våre fem beste tips til deg som skal på Desucon!

Desucon 8-177

Desucon er en av sommerens store happenings for deg som liker popkultur, så husk å pakke med deg alt du trenger for å få en god opplevelse! Foto: Thomas Andresen/Desucon.

Desucon står for døren, og om ikke mange dager åpnes dørene til Norges største arrangement for deg som er interessert i japansk populærkultur, science fiction, fantasy og selvfølgelig cosplay! Å reise på Desucon for første gang kan virke overveldende, og derfor har vi samlet fem gode tips til deg som reiser på Desucon i år!

1. Bli kjent med andre som skal dra på forhånd

På Facebook-eventene til Desucon finner du egne grupper for de som er nye på Desucon og de som søker medlemmer til cosplaygruppene sine. Bruk disse flittig, kanskje du kan få deg noen nye
venner allerede før arrangementet begynner?

 

2. Lag en pakkeliste

Cosplayet ditt inneholder ofte mange ulike deler, og det er fort gjort å glemme en del eller to om du er uheldig. Lag en pakkeliste med alle delene du skal ha med, og kryss de ut etter hvert som du pakker de ned.

 

3. Undersøk våpenreglene før du setter i gang

Desucon trekker mange besøkende, og derfor har arrangørene i Concrew laget noen våpenregler for å sikre at ingen skader seg på egne eller andres props. Sett deg inn i disse før du starter, så er du sikker på at du får med deg propen din inn.

 

4. Kjøp billetter på forhånd

Billettene kommer i salg i god tid før arrangementet, så det er ingen grunn til å vente med å kjøpe billetter. Ved å kjøpe på forhånd sparer du både tid og penger, og er ett skritt nærmere en fantastisk opplevelse med andre likesinnede! Billetter får du på Desucon.no.

 

5. Få med deg det spennende cosplayprogrammet!

I tillegg til cosplaykonkurranse, arrangeres det også spennende workshops med erfarne cosplayere og cosplay catwalk der alle kan vise seg frem på scenen! I år lanseres til og med Norges første cosplaybok på norsk på Desucon – så sørg for å få med deg Q&A og introdusjonskurs i cosplay i regi av forfatterne! Les mer om programmet her.

Comments

comments